Socialisering og miljøtræning

Socialisering og miljøtræning

På dette træningsforløb har vi fokus på socialisering med andre hunde, mennesker og dyr. Vi træner din hund til at kunne færdes i det moderne miljø med udfordringer som trafik, skov, strand og byliv.
Formålet med socialiserings- og miljøtræningen er at udvikle din hund til at være mere selvsikker i hverdagen. Vi træner gradvist hunden til at kunne være tryg i stressede og forvirrende situationer, f.eks. ved bus- og togtransport.
Holdet vil primært følge træningen på træningsbanen, men vil også tage på ”ekskursioner” til storbyen, på S-tog stationen eller nær andre dyr.

Socialiseringsperioden starter allerede i hvalpens 3 leveuge, hvor øjnene begynder at åbne sig. Her er det hvalpens mor, kuld-søskende og opdrætteren, der hjælper med socialiseringen.

Men for den nye hundeejer begynder den først i den 8. leveuge, når hvalpen kommer hjem til sin nye familie. Fra hvalpens 8. til 16. leveuge er det af stor vigtighed, at ejeren udnytter mulighederne for at præge og socialisere hvalpen, idet hvalpen er meget modtagelig i denne periode.

Hvalpen skal udforske verden og alle dens finurligheder såvel miljøet som dens nye familiemedlemmer. Det er vigtigt, at hvalpen forsigtigt introduceres og tilvænnes til nye omgivelser, oplevelser og sociale bekendtskaber.

Vi vil hjælpe jer hundeejere med at starte socialiseringen godt op, hjælpe jer med tilpasning og træning til situationer, der er typiske for lige præcis jeres individuelle hverdag – og ikke mindst komme med nye ideer.

Praktiske informationer

Træningen finder sted flere forskellige steder i Solrød.

Forinden opstarten af træningen afholdes en teoriaften for deltagerne (uden hund).

Maksimalt 6 hvalpe på holdet.

Hvalpen skal inden træningen påbegyndes, være vaccineret og der skal være tegnet en hundeforsikring.

Vores træning er belønningsbaseret og vi anvender klikkertræning.

Nærmere information udsendes, når tilmeldingen er registreret.

Bestil tid