Hvalpetræning

Hvalpetræning

Vi ønsker at give din hvalp en god start hos sin nye familie. Det gælder både de gode vaner og de sjove oplevelser der følger med, når der skal tages godt imod et nyt ”familiemedlem”. Vi arbejder ud fra den filosofi, at en god grundtræning, der kan bygges videre på, vil bidrage til et godt forhold mellem ejer og hund, der løbende vil blive forstærket. Det er af stor betydning, at hvalpen fra begyndelsen introduceres til klikkertræning på en sjov og positiv måde, således at den lærer af sin egen adfærd, der vil blive belønnet.

Under hvalpetræningen arbejder vi med, at hvalpen er glad og aktiv via etablering af kontakt og leg. Det er hensigten at arbejde og forstærke hvalpens selvtillid og tilskynde, at den tør udfordre ”verden”. For at gøre både din og hvalpens dagligdag mere velfungerende, vil vi introducere og træne indkald.

Hvalpetræningen er for hvalpe i alderen 8 uger til 5 måneder.

Vi lægger stor vægt på, at den videnskabelige teori videreformidles til hundeejeren sammen med praktisk træning af de basale færdigheder med hvalpen. Står du med et lille nyt familiemedlem og vil give hvalpen en god start på livet, så vil vi gerne hjælpe jer godt på vej.

Vi kommer til at arbejde med:

  • Kontakt og samarbejde
  • Initiativ
  • Indkald
  • Sit
  • Dæk
  • Gå pænt i snor

Praktiske informationer

Træningen finder sted i Solrød.

Forinden opstarten af træningen afholdes en teoriaften for deltagerne  (uden hvalp). Herefter følger 6 træningspas af 1 times varighed.

Maksimalt 6 hvalpe på holdet.

Hvalpen skal inden træningen påbegyndes, være vaccineret og der skal være tegnet en hundeforsikring.

Vores træning er belønningsbaseret og vi anvender klikkertræning.

Nærmere information udsendes, når tilmeldingen er registreret.

Bestil tid