Om os

Hund og Helbred

Hund og Helbred driver sundhedsklinikmed tilbud om ernæringsrådgivning, hundetræning samt foredrag og rådgivning.

Virksomheden Hund og Helbred ejes og drives af Sabina Gloor.
Sabina er uddannet cand.scient. i Animal Science på Københavns Universitet og har som sit speciale beskæftiget sig med ”overvægt og fedme blandt familiehunde”. I sin egenskab af ernæringsekspert kan Sabina yde kvalificeret ernæringsrådgivning til hunde og dertil udarbejde en trænings- og aktivitetsplan.
Med baggrund i vores tætte og tværfaglige samarbejde med dyrlæger tilbyder vi, at optimere din hunds helbredsmæssige tilstand samtidig med at du modtager rådgivning og træning i at opfylde din hunds behov, så den er sund og velfungerende – såvel fysisk, socialt og mentalt.

Vores styrke er de tværfaglige kompetencer og den form vi har valgt at videreformidle vores rådgivning på – i et let tilgængeligt og forståeligt sprog.

Hund og Helbred vil være den foretrukne sundhedsklinik, når hundeejeren har behov for ernæringsrådgivning og træning af sin hund.

Hund og Helbred samarbejder med praktiserende dyrlæger og arbejder målrettet på at forudse og forebygge de mulige sundheds- og trivselsproblemer der kan opstå i hundens liv – fra hvalp til senior. I et tæt samarbejde med dig som hundeejer, vil vi via vores behandlingstilbud kunne tilbyde ernæringsrådgivning samt individuelle træningsforløb, der er målrettet din hunds behov.
Vi har således fokus på såvel de forebyggende som de helbredende indsatser, der i kombination vil sikre dig en sund og velfungerende hund, både fysisk, socialt og mentalt.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, eller har brug for hjælp er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Vores team

Sabina Gloor

Ernæringsekspert og hundetræner
20 16 66 40
sabina.gloor@hundoghelbred.dk

Som virksomhedens ernæringsekspert og hundetræningsinstruktør vil jeg gøre alt for at din hund får de rette betingelser til rådighed for at udvikle et godt, sundt og aktivt hundeliv!