Om os

Hund og Helbred

Hund og Helbred tilbyder  ernæringsrådgivning, hundetræning, rådgivning og information til danske hundeejere.

Sabina Gloor har en kandidatuddannelse fra Københavns Universitet i Animal Science (husdyrvidenskab). Med baggrund i min uddannelse indenfor husdyr og med særlig fokus på ernæring til kæledyr (hunde), har jeg valgt at tilbyde danske hundeejere – med såvel raske som syge hunde – en uvildig og kvalificeret ernæringsrådgivning.

I forbindelse med opdrætternes avlsarbejde kan jeg tilbyde ernæringsrådgivning såvel i drægtigheds- som i laktationsperioden.

For at forebygge fejlernæring hos hundehvalpe eller usikkerhed i øvrigt hos nye hvalpeejere tilbyder jeg ernæringsrådgivning fra hvalpens 8. uge, således at hvalpens vækstkurve følges og overvåges.

Hunde der er undervægtige, overvægtige eller har “allergi” er eksempler, der vil have stor gavn af individuel ernæringsrådgivning. Denne rådgivning sker ofte i et tæt samarbejde med dyrlægen.

Konkurrence-, jagt-, brugs-, udstillings- og andre hunde med krav til en særlig præstationsevne kan ligeledes have stor gavn af en individuel tilpasset foderplan.

Med afsæt i en instruktøruddannelse tilbyder jeg hundeejere at tilmelde sig hundetræning, såvel ved deltagelse i holdtræning som ved individuelle træningsforløb.

Et væsentligt element i at optimere hundens helbredsmæssige tilstand er en kombination af korrekt foder og en veltilrettelagt træningsplan, der opfylder hundens behov så den er sund og velfungerende – såvel fysisk, socialt og mentalt.

Hund og Helbred vil være hundeejernes foretrukne samarbejdspartner, når hundeejeren har behov for uvildig ernæringsrådgivning og træning af sin hund.

Hund og Helbred arbejder målrettet på at forudse, afhjælpe og forebygge de mulige sundheds- og trivselsproblemer, der kan opstå i hundens liv – fra hvalp til senior.

I et tæt samarbejde med dig som hundeejer, vil vi yde uvildig rådgivning om korrekt og optimal ernæring til din hund, da behovet for energi- og næringsstoffer ændres gennem hundens liv og er i konstant forandring.

Hundetræningen er belønningsbaseret og tager afsæt i et positivt samarbejde mellem dig og din hund.

Vi har fokus på HELE din hund og de forebyggende indsatser, der vil sikre dig en sund og velfungerende hund, både fysisk, socialt og mentalt.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, eller har brug for hjælp er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Teamet

Sabina Gloor

Ernæringsekspert og hundetræner
20 16 66 40
sabina.gloor@hundoghelbred.dk

Som virksomhedens ernæringsekspert og hundetræningsinstruktør vil jeg gøre alt for at din hund får de rette betingelser til rådighed for at udvikle et godt, sundt og aktivt hundeliv!