Hvalpelegestue

Hvalpelegestue

Hvalpelegestuen træner din hvalp til at omgås andre hunde hensigtsmæssigt og nedsætter stressen ved klinikbesøg. Den henvender sig til hvalpe af alle typer, racer og størrelser i alderen fra 8 til 16 uger. De eneste krav der stilles er, at hvalpen er vaccineret første gang (medbring venligst vaccinationsattest eller sundhedsbog) og at der er tegnet en hundeforsikring.

Legestuen har til formål at socialisere hvalpene blandt hunde, så den lærer at aflæse hundesprog korrekt og kan omgås andre firbenede venner på en ordentlig måde. Den er tænkt som et samlingspunkt, hvor hvalpen kan adskille legen med hvalpetræningen.

Det kan være en udfordring for hundeejeren første gang (og måske hver gang) at få sin hvalp frivilligt med ind på en dyreklinik, stå roligt på undersøgelsesbordet og lade dyrlægen foretage sine undersøgelser. Her kan hvalpelegestuen hjælpe dig med at gøre besøgene hos os til en stressfri, rolig og positiv oplevelse.

Som hundeejer vil du også have mulighed for at stille spørgsmål, hvad enten det omhandler vaccination, træning, ernæring eller lignende. Hos Hund og Helbred klæder vi dig godt på som hundeejer.

Praktiske informationer

Maksimalt 6 hvalpe på holdet.

Hvalpen skal inden træningen påbegyndes være vaccineret og have en forsikring.

Vi træner belønningsbaseret og vi anvender klikkertræning.

Nærmere information og adresse tilsendes efter tilmelding.

Bestil tid